Livrare și retururi

Politica de returnare

Va informam ca aveti dreptul de a returna produsele achizitionate de la S.C.RAIS STEEL GRUP SRL, Adresa: Bucuresti, Str. Transilvaniei, nr. 24, Etaj 1, Camera 6, Sector 1, email: contact@pixulscolar.ro , fara a preciza motivele returnarii. Spre exemplu, returnarea poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra dar exista situatii in care returul nu este posibil (a se vedea  paragraful “Produse care nu pot fi returnate“de mai jos).

Perioada de returnare

Perioada de returnare este de 14 zile incepand cu ziua in care dumneavoastra sau persoana indicata de dumneavoastra a receptionat produsele comandate.

Exercitarea dreptului de a returna

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat (anexa 1). De asemenea, puteti completa si transmite electronic la adresa contact@pixulscolar.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare.

Va rugam sa expediati produsele sau sa ni le inmanati direct la adresa Bucuresti, Str. Transilvaniei, nr. 24, Etaj 1, Camera 6, Sector 1, obligatoriu insotite de factura fiscala aferenta, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consecintele returnarii

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele.

In cazul in care ne expediati produsele, va informam ca va trebui sa suportati costul returnarii produselor.

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Va informam ca ne rezervam posibilitatea a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele.

In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

Pentru aceste tipuri de produse nu exista un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014.

  • In cazul in care produsul se returneaza si modalitatea de plata a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, si nu in numerar la casierie.
  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizateșocuri mecanice, cele care prezintă urme de zgârieturi, ciobituri, lovituri, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Descarcă Anexa 1 – Formular Returnare Produse.