Prelucrarea datelor cu caracter personal

Informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. RAIS STEEL GRUP S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este pentru livrarea produselor si facturarea acestora.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele, dar acestea fiind necesare livrarii produselor comandate  si facturarii acestora conform comenzii dvs., refuzul dvs. determina imposibilitateade a trimite si factura produsele solicitate.

Prin comanda dvs. va dati acordul implicit pentru prelucrarea datelor personale in scopul realizarii cerintelor conform comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai  procesatorului de plati  online cu cardul bancar (in cazul platilor online cu cardul bancar) .

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele EuroPayment Services S.R.L., iar S.C. RAIS STEEL GRUP S.R.L. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa pe e-mail la contact@pixulscolar.ro sau la telefonul 0728 262 783. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie*

orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.