Termeni și condiții

1.Termeni generali

Site-ul PIXULŞCOLAR este denumirea comerciala a S.C. RAIS STEEL GRUP  S.R,L, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Transilvaniei nr. 24, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/6017/2014, avand CUI: RO33191772, numita in continuare RAIS STEEL GRUP .

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.pixulscolar.ro, RAIS STEEL GRUP isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Accesul si utilizarea site-ului se fac sub autoritatea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de achizitii de produse din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din aceasta.

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este vizualizarea produselor si a informatiilor despre produse si magazin, precum si crearea unui cont si realizarea de achizitii de produse. Orice utilizare in alt scop nu este permisa.

SC RAIS STEEL GRUP SRL, care administrează site-ul www.pixulscolar.ro, a fost înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal.

2.Drepturi de autor

Continutul site-ului www.pixulscolar.ro este proprietatea S.C. RAIS STEEL GRUP  S.R.L.

RAIS STEEL GRUP  poate aduce la orice moment modificari asupra continutului site-ului www.pixulscolar.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, RAIS STEEL GRUP  poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere

RAIS STEEL GRUP  garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.pixulscolar.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei RAIS STEEL GRUP  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite “continut”,  sunt proprietatea SC RAIS STEEL GRUP  SRL, este protejat de Legea nr. 8/1996,- privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind  desenele si modelele industriale. RAIS STEEL GRUP  detine numarul de marca M 2018 00223 . Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa contact@pixulscolar.ro.

Crearea de legaturi cu site-ul www.pixulscolar.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. RAIS STEEL GRUP  sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. RAIS STEEL GRUP  nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

3.Definitii

RAIS STEEL GRUP  , prin intermediul magazinului onlinewww.pixulscolar.ro, intitulat generic “site”, este denumit “Furnizor”, iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite “continut”.

RAIS STEEL GRUP  permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul “Vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul “Utilizator” al site-ului se intelege orice “vizitator” care se inregistreaza ca “utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

4.Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@pixulscolar.ro. RAIS STEEL GRUP  va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

5.Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de RAIS STEEL GRUP  exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipaRAIS STEEL GRUP  .

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC RAIS STEEL GRUP  SRL cu o cerere scrisa pe adresa de e-mail:contact@pixulscolar.ro. SC RAIS STEEL GRUP  SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

RAIS STEEL GRUP  nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

6.Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

7.Garantia produselor

Produsele comercializate deRAIS STEEL GRUP  nu sunt contrafacute, sunt produse proprii avand marca inregistrata „Şcolar”.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.pixulscolar.robeneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 30 zile in cazul produselor cu termen redus de folosinta.

8.Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

  1. Livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.pixulscolar.ro sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt noi, ambalate si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea Cum cumpar, iar in sectiunea Cosul de cumparaturi vor fi afisate in dreptul produselor atat pretul total, inclusiv TVA, cat si pretul total al comenzii cu transportul si TVA incluse.

RAIS STEEL GRUP  se angajeaza sa afiseze corect pe www.pixulscolar.ropreturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor de pe site. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel confirmat de RAIS STEEL GRUP  . Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon mobil 0728262783 sau sa ne scrieti pe adresa contact@pixulscolar.ro.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre RAIS STEEL GRUP  . Termenul de livrare a produselor prin reteaua rapida de distributie  Prioripost- in maxim 2 zile lucratoare din momentul receptionarii comenzii, in Bucuresti: in 2-3 zile lucratoare in celelalte localitati din tarasau 4-5 zile prin reteaua Posta Romana . Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre RAIS STEEL GRUP  SRL in functie de alegerea dumneavoastra. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 100 Lei, transportul este GRATUIT in Bucuresti si in taraiar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 100 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 15 Lei Prioripost si 10 Lei Posta Romana. De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, Str. Transilavaniei nr.24, Etaj 1, Camera 6, Sector 1, Bucuresti, dupa ce ati primit confirmarea din partea www.pixulscolar.ro.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans – card, costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

  1. Facturare si plata

Plata se poate face in numerar la livrare, prin ordin de plata/virament bancar in avans sau plata online cu cardul.

  1. A) Plata in numerar, pentru produsele livrabile din stoc (termen de livrare maxim 2 zile pentru Bucuresti – curier rapid si pana la 5 zile in alte orase – Posta Romana), se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Bucuresti sau alte localitati, plata se face integral in momentul receptionarii coletului.

  1. B) Plata online cu card

Acceptam plata cu carduri VISA, MasterCard, Maestro si Visa Electron. Banii vor fi retrasi din cont in momentul finalizarii comenzii, in urma completarii datelor cardului si a sumei aferente valorii comenzii in interfata procesatorului de plati Euplatesc.ro ce se va deschide din pagina cosului de cumparaturi.

Datele cardului tau pot fi stocate in siguranta astfel incat le veti avea introduse la viitoarea comanda si astfel veti scuti timp la cumpararea de pe Pixulscolar.ro. Numarul tau de card nu va fi niciodata afisat integral cu exceptia ultimilor 4 digiti asa incat vei sti ce card ai folosit la inregistrare. Poti sterge detaliile cardului lasand nebifata casuta “ aminteste-ti detaliile cardului /remember my payment details “ de pe pagina de plata cu cardul. Daca alegi acest mod de plata, atunci aminteste-ti ca va trebui sa reintroduci detaliile cardului de fiecare data cand vei face o comanda pePixulscolar.ro

Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile cu cardul, va fi emisa o factura  imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe mail-ulutilizatorului . Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va fi inmanata impreuna cu produsul de catre agentul de vanzariPixulscolar.ro.

Plata se face integral in momentul livrariicatre comisionarul care efectueaza livrarea.

  1. Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre consumator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original , cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

  1. Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite deRAIS STEEL GRUP  , va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@pixulscolar.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

  1. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului Pixulscolar.rosau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului wwm.pixulscolar.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

  1. Dispozitii finale

RAIS STEEL GRUP  isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti scrie pe adresa de email: contact@pixulscolar.ro sau suna la 0728.262.783.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Date Contact

S.C RAIS STEEL GRUP S.R.L.

CUI: RO 33191772

J40/6017/2014

Telefon: 0728 262 783

E-mail: contact@pixulscolar.ro

Website: www.pixulscolar.ro

Adresa: Str. Transilvaniei nr 24, etaj 1, camera 5 ,Bucuresti, 010798